Načini plačila in dostava

Omogočamo naslednje načine plačila:

Plačilo po povzetju. Ob izbiri opcije Po povzetju, dostavljalcu GLS poravnate kupnino. Znesku naročila se doda 0,99€. Ta opcija ne velja na izdelke v kategorijah:

  1. Pred-Naročila
  2. Personalizirane Odeje

Nakazilo na TRR račun Blaž Klemen s.p. (SI56 6100 0002 5719 121). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila). Predračun mora biti poravnan v roku 5 delovnih dni (blago bo poslano takoj, ko bo plačilo prispelo na naš račun), v nasprotnem primeru se naročilo šteje za preklicano

Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Stripe. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, Discover, Diners, American Express in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

– Paypal: Plačilo s PayPal ali s plačilnimi karticami preko PayPal spletnega sistema omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Discover, Diners, American Express in Maestro). Kupcu za plačilo s PayPal ni potrebno ustvariti PayPal uporabniškega računa.

Cene

Vse cene na spletni strani so v evrih in vsebujejo DDV. Znižana cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni izdelek za določen ali nedoločen čas. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo podjetje Blaž Klemen s.p. kupcu omogočilo odstop od nakupa. Vplačana sredstva po bonusih in predračunih se ne obrestujejo. Kod bonusov za popust ni možno menjati za gotovino. Popusti in kuponi se med seboj praviloma ne seštevajo, razen v primeru, ko je navedeno drugače!

Dostava

Dostavo pošiljk izvaja GLS, vendar si www.ocka-nakupuje.si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. Cena dostave znaša 3,90 € Predviden čas dostave za izdelke na zalogi je od 1-3 delovnih dni. Predviden čas dostave za izdelke brez zaloge je 10-14 dni. Naročila sprejeta do 11h dopoldne običajno odpošljemo še isti dan.

Cene, navedene na spletni strani www.ocka-nakupuje.si ne vključujejo poštnine, pri nakupu nad 40 je poštnina brezplačna. Poštnina se vedno zaračuna le pri Personaliziranih Izdelkih! V kolikor vsi naročeni izdelki niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik. Uporabnik/kupec ima možnost, da plača kupnino ob prevzemu pošiljke. Vkolikor kupca ob obisku dostavljavca ni doma, se z njim dogovorite za nov termin dostave.

Postopek nakupa, plačilo in prevzem blaga

Kupec izbere vrsto, obliko izdelka ter količino. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne korekture in potrdi naročilo. Po potrditvi nakupa uporabnik prejme potrditveno sporočilo na e-mail račun, ki ga je navedel ob registraciji ali naročilu. Naročene izdelke ponudnik pošilja z dostavno službo GLS kot odkupno pošiljko.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 30 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@ocka-nakupuje.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Uredimo brezplačno vračilo. Prejeto blago mora vrniti v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.  Podjetje vrne prejeto plačilo z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik razen če potrošnik izrecno zahteva drugo obliko plačila in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 7 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.  Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Več o 100% garanciji zadovoljstva in brezplačnem vračilu si preberite tukaj.

Garancija

GARANCIJA velja 30 dni od prejetja izdelka. V tem času, ga lahko normalno uporabljate in preizkušate, če vam izdelek do izteka garancije ne bo všeč, pa nam pišite na naš email naslov info@ocka-nakupuje.si in uredili bomo BREZPLAČNO vračilo.
Pogoji za vračilo so:
– izdelek naj bo vrnjen v originalni embalaži
– vsebina mora biti popolna (vse kocke, elementi, navodila…)

vklopi razum
Košarica