Natikanka – Pikapolonica

S to igračo otroku pomagamo razviti fino motoriko in logično razmišljanje in kaj kmalu bo znal že vse pravilno sestaviti.

16,97  14,42 

Stanje: Na zalogi; Dostavimo vam v 1-2 dneh

SUMMER SALE. 15% Popusta na vse izdelke, tudi že znižane! Akcija velja do 26.07.2024 oz. do razprodaje zalog! *Akcija se izključuje v povezavi s kuponi!
Šifra: 00007710 Kategorija:

Brezplačna dostava nad 40€

  • Hitra dostava
  • Več vrst plačil
  • Brezplačna vračila
  • 30-Dnevna poizkusna doba

TRENIRAJTE MAJHNE ROKICE – igranje z natikanko razvija roke najmlajših in pomaga pri razvoju njihovih motoričnih sposobnosti. Ni dovolj, da bloke ujamejo z ustreznim mestom – tudi manipulirati jih morajo, da preidejo skozi ovire, ki izstopajo na stolpih.

 

RAZVEDRUJE IN RAZVIJA – barvita pikapolonica spodbuja domišljijo in kreativnost. Igranje s primernimi bloki je odlično za treniranje občutka za koncentracijo in logičnega razmišljanja. To je tudi odličen način za vadbo potrpežljivosti, koncentracije in spomina.

 

VZDRŽLJIVOST – Lesene igrače so izjemno trajne in odporne na poškodbe, čemer bodo ostale nedotaknjene leta in leta, za razliko od njihovih številnih plastičnih sorodnikov. Gre za igračo, ki bo uspešno uporabljena ne le za enega otroka, ampak tudi za ostale generacije.

 

VARNOST – Igrača je izdelana iz visokokakovostnega lesa, vsi elementi so bili skrbno zbrušeni in pobarvani v živahnih barvah s varnimi barvami. Varnost za najmlajše potrjujejo certifikati CE in EN 71.

 

SPECIFIKACIJA – starost: 1+; certifikati: CE, EN 71; material: les; dimenzije (dolžina / širina / višina): 18 / 15,7 / 11,5 cm; teža: 470 g; teža z embalažo: 580 g.

Dimenzije 30 × 22 cm
Starost

18-36 mesecev, 3-5 let

Košarica