Ms. Bee – Aktivnostna igrača za Spodbujanje Plazenja

Aktivnostna igrača za Spodbujanje Plazenja je interaktivna, glasbena in poučna igrača. Na vsaki nogi čebelice je gumb, ki predvaja ime barve in živali ter njen zvok skupaj z glasbo v angleščini.

Poleg tega začne žival po pritisku na ustrezen gumb bežati in predvajati pesmice – igrača ima vgrajen senzor, s katerim se obrne v drugo smer, ko naleti na oviro. Zgornji gumb ob pritisku predvaja zvoke in melodije.

Gumb z vprašajem začne kviz, v katerem igrača sprašuje o barvi ali imenu živali – kot odgovor otrok pritisne ustrezen gumb.

29,97 

Ni na zalogi

Obvesti me, ko bo izdelek spet na zalogi

Šifra: 00022467 Kategorije: , ,

Brezplačna dostava nad 40€

  • Hitra dostava
  • Več vrst plačil
  • Brezplačna vračila
  • 30-Dnevna poizkusna doba

Ms. Bee – Aktivnostna igrača za Spodbujanje Plazenja

 

MULTIFUNKCIONALNA – igrača predvaja melodije in teče (beži), kar pomaga pri spodbujanju plazenja. Njene funkcije so: pesem + gibanje; ptica; slon; opica; 5 pesmi + zvoki; stikalo za vklop/izklop; raca; čebela; žaba; kviz; barva/ime ljubljenčka in pesem.

 

VGRAJEN SENZOR – igrača ima vgrajen senzor. Poseben senzor omogoča, da zazna oviro in se obrne v drugo smer ter po zavijanju nadaljuje vožnjo.

 

VGRAJEN KVIZ – gumb z vprašajem zažene kviz, v katerem igrača postavi vprašanje o barvi ali imenu živali – kot odgovor otrok pritisne ustrezen gumb.

 

IZOBRAŽEVALNA – omogoča vam, da se naučite prvih besed v angleščini. Čebelica uči angleščino (imena živali in barve) na otrokom prijazen način.

 

SPECIFIKACIJA:

  • jezik igrače: angleščina
  • napajanje: 3 x AA 1,5 V baterije (niso priložene)
  • dimenzije: 22 x 19 x 9 cm
  • teža: 322 g

 

Aktivnostna igrača za Spodbujanje Plazenja je interaktivna, glasbena in poučna igrača. Na vsaki nogi čebelice je gumb, ki predvaja ime barve in živali ter njen zvok skupaj z glasbo v angleščini. Poleg tega začne žival po pritisku na ustrezen gumb bežati in predvajati pesmice – igrača ima vgrajen senzor, s katerim se obrne v drugo smer, ko naleti na oviro. Zgornji gumb ob pritisku predvaja zvoke in melodije. Gumb z vprašajem začne kviz, v katerem igrača sprašuje o barvi ali imenu živali – kot odgovor otrok pritisne ustrezen gumb.

Starost

0-18 mesecev, 18-36 mesecev

Košarica