Kreativni kinetični pesek + peskovnik in modeli

Predstavljamo vam komplet, ki vključuje visokokakovosten kinetični pesek, peskovnik in modele za ustvarjanje neverjetnih peščenih umetnin. Ta set je popolna kombinacija zabave, ustvarjalnosti in senzoričnega raziskovanja, ki bo navdušila otroke in odrasle.

26,97 

Na zalogi pri dobavitelju, dobavni rok 1-3 tedne

Šifra: 00009095 Kategorije: , ,

Brezplačna dostava nad 40€

 • Hitra dostava
 • Več vrst plačil
 • Brezplačna vračila
 • 30-Dnevna poizkusna doba

ENOSTAVNO MODELIRANJE

Pesek je izjemno plastičen, iz njega lahko sestavite poljubne oblike in zgradbe. Odlično se zlepi, odlično posnema oblike kalupov in ne razpade, ko prevzame obliko. Pesek ne izgubi svojih lastnosti.
 
Pozitivno vpliva na otrokovo senzorično integracijo, prav tako odlično razvija domišljijo, umetniške in ročne spretnosti.
5902802913388 18 kreativni kinetični pesek

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Dobra novica za starše aktivnih otrok je, da je pesek za otroke mogoče hitro in zelo enostavno očistiti . Vse spet zahvaljujoč njegovim lastnostim – delci peska za otroke se privlačijo, kar pomeni, da pesek ne bo razpadal in prašil.

 

Pesek ne samo, da ne umaže hiše, ampak se tudi ne oprime majhnih rok ali oblačil . Po končani zabavi ga samo pospravite in nereda je konec.

5902802913388 17 kreativni kinetični pesek

VELIK SET

Set za otroke vsebuje: 2 kg peska, 14 plastičnih modelčkov, grabljice, sito, lopatko in lij. S takimi dodatki se je nemogoče naveličati.

 

Zraven je priložen tudi napihljiv peskovnik , ki bo poskrbel, da bo mesto zabave urejeno.

Kreativni kinetični pesek + peskovnik in modeli

VARNO IN KAKOVOSTNO

Pesek je varen za otroka in okolje. Poleg tega se ne izsuši in ne strdi, poleg tega pa ga lahko večkrat uporabite za igro.

5902802913388 6 kreativni kinetični pesek

SPECIFIKACIJA

 • barva peska: modra
 • starost: nad 3 leta
 • mere peskovnika (dolžina/širina/višina): 57/43/7cm;
 • teža: 2,216 kg

SET VSEBUJE

 • napihljiv peskovnik
 • Kinetični pesek (2 kg)
 • 14 modelčkov
 • grabljice, sito, lopatko in lij

Kreativni kinetični pesek + peskovnik in modeli

Predstavljamo vam Kreativni kinetični pesek, komplet, ki vključuje visokokakovosten kinetični pesek, peskovnik in modele za ustvarjanje neverjetnih peščenih umetnin. Ta set je popolna kombinacija zabave, ustvarjalnosti in senzoričnega raziskovanja, ki bo navdušila otroke in odrasle.

 

Kinetični pesek je poseben pesek, ki se oblikuje kot moker pesek, vendar je popolnoma suh. To pomeni, da se ne drobi, ne pušča madežev in se enostavno oblikuje v različne oblike. S svojo mehko in gladko teksturo bo navdušil vaše čute in spodbudil ustvarjalnost.

 

Peskovnik, ki je del kompleta, je izdelan iz trpežnega materiala in ima prostorno površino za ustvarjanje. Z njim boste imeli popoln nadzor nad svojimi peščenimi umetninami. Poleg tega so v kompletu priloženi tudi modeli, ki vam bodo pomagali ustvariti različne oblike, kot so gradovi, živali, avtomobili in še več.

Dimenzije 30 × 22 cm
Starost

3-5 let, 6-8 let, 9-11 let