30 dnevno preizkusno obdobje

Naša 100% garancija na zadovoljstvo, z BREZPLAČNIM VRAČILOM izdelkov!

Največji problem spletnega nakupovanja na splošno je, da ko oddaš naročilo, lahko samo še upaš, da dobiš tisto kar ti je bilo obljubljeno. 

Sploh pa pri igračah. Pri manjših otrocih nikoli ne veš, kdaj jim bo embalaža bolj zanimiva kot pa vsebina :). Večji pa so morda lahko izbirčni ali pa bi raje imeli dražje bolj znane proizvajalce. Ne vedo pa, da za enako ceno lahko tukaj dobijo mnogo več.

Pri nas ste lahko brez skrbi!

Če s katerimkoli izdelkom ne boste zadovoljni, ga BREZPLAČNO vrnete in zanj prejmete povrnjen denar! Brez vprašanj! Brez pregovarjanj!

Preizkusno obdobje traja 30 dni od prejetja izdelka. V tem času, ga lahko normalno uporabljate in preizkušate. Če pa izdelek ne bo izpolnil VSEH vaših pričakovanj, pa nam pišite na naš email naslov info@ocka-nakupuje.si in uredili bomo BREZPLAČNO vračilo.
Pogoji za vračilo so:
– izdelek naj bo vrnjen v originalni embalaži
– vsebina mora biti popolna (vse kocke, elementi, navodila…)

Celoten nakupni znesek povrnemo v roku 7ih dneh!

GARANCIJA na Kakovost, Ceno in Dizajn.
Garantiramo, da vas bo KAKOVOST izdelka v trenutku navdušila!
Garantiramo, da vas bo pogled na nizko CENO, popolnoma presenetil!
Garantiramo vedno nove in edinstvene DIZAJNE, ki vas bodo navdušili! Nobenih kopij, nobenih ponaredkov, le spretne roke naših partnerskih proizvajalcev in razvijalcev!

Kje je trik?

NI GA! Lahko ste povsem brez skrbi, ker verjamemo v izdelke, ki jih ponujamo…

Vse to garantiramo, ker smo se že večkrat opekli na mitu “Več denarja pomeni višjo kvaliteto”. 
Spoznali smo, da temu ni vedno tako, predvsem pa to, da obstajajo zelo dobre alternative, ki so lahko cenovno bolj dostopne. Velikokrat si na ta način celo lahko privoščimo več izdelkov ali bolj privlačne igrače za naše malčke.

Košarica